http://www.flairmyspace.com/lylist/ct/7/

Lalalalalaaaaaa~

keskiviikko 16. helmikuuta 2011

leobardiset kynnet & konad haaveilua

Taas on yksi viikko käynnissä ja kynsiä on tullut tehtyä paljon.
Viikon alussa tein kynnet jotka oli kokonaan värjätty violeteiksi ja koristeena oli kynnen uloimmassa nurkassa kaksi puoliympyrää mikrohelmistä. Ensin oli pieni hopeinen puoliympyrä ja sen yläpuolella oli isompi mustista helmistä tehty puoliympyrä. :)
Eilen tein ne kaavailemani vaaleanpunaiset kynnet joissa on hymyn kohdalla glitteriä ja tippiosassa leobardikuviota. <3 Olen aivan ihastunut niihin. :)))


Tein myös samana päivänä kaverilleni abi-risteilyä varten mielenkiintoiset kynnet: ensiksi vedin pelkkää metalliväriä tippiosaan, sen jälkeen päälle kerros violettia (metalliväri alla sai violetinkin kimaltelemaan samalla tavalla...) Sen jälkeen glitteriä tuli kohtaan jossa tippi loppui ja lopuksi sitä tuli vielä kolmiona kynnnen päähän niin että puolet tipistä oli glitteriä. Peukaloon tuli yksi timantti. (Kuvasta tuli huono.)
                                              


Taas tänään pitäisi tehdä yhdet kaverin kynnet hänen lähestyviä Wanhoja varten. Toistaiseksi ainoa varma asia niistä on, että pituutta ei tule kauheasti lisää ja ne ovat saman siniset kuin hänen pukunsakin. :)))

Olen miettinyt niiden konad laattojen ostoa. :P Niistä saisi ainakin todella kätevästi kynsiin kuvat/kuvioinnit. Ei tarvitsisi sählätä tarrojen ja geelien kanssa joiden lopputulos ei ole aina kauhean varmaa. :O

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti