http://www.flairmyspace.com/lylist/ct/7/

Lalalalalaaaaaa~

torstai 3. maaliskuuta 2011

Flowers~

Eilen illalla tuli tehtyä kukka-kuvioiset kynnet. :)
Ihan kynnen juuressa on peinellä puoliympyrän kokoisella alueella käytetty läpinäkyvää geeliä jotta kynnen omaakin väriä vähän näkyisi. Tällä pyrein estämään sen että kynnen lopputulos näyttäisi liian täyteen ahdetulta. :) Tipin ja läpinäkyvän geelin välissä käytin hailakkaa vaaleansinistä geeliä. Tipit olivat mustia.

Seuraavaksi laitoin mustan kukka-tarran alkamaan tipin kohdalta. Ideana oli että kukka näyttäisi kuuluvan mustaan tippiin/''kasvavan'' siitä. Yksi kerros läpinäkyvää geeliä päälle ja vielä loppusilauksena dippasin tipin kärjen glitteriin.


Oman kynteni väri ei oikein erotu sinisestä väristä koska se on niin vaalea. Ensimmäinen suunnitelmani oli tehdä puna-mustat kynnet jotta kynnen juuren läpinäkyvä kohta tulisi esiin ja kynnet muutenkin näyttäisimmät räväkämmiltä. Sininen ei oikein ole minun värini, mutta olen silti tyytyväinen värivalintaani. :) Kunhan tarrat ovat samaa väriä kuin värilliset tipit, eivätkä tippien värit ja geeli riitele keskenään, niin mielestäni nämä kynnet voi tehdä ihan minkä värisinä tahansa. :) Eikun kokeilemaan! ♥♥♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti